9/9

BERNAX Zwartingsvloeistof voor Fe/Ms/Cu 1kg

540.1000
Voorraad
92,06 111,39
+

Transformeer uw metalen oppervlakken met Védé's Zwartingsvloeistof. Bereik diepe zwarting zonder extra lagen aan te brengen op staal en koper(legeringen). Reguleer moeiteloos de intensiteit voor een verbluffend resultaat. Ontdek dit essentiële product voor metaalbewerking vandaag nog!

shareDelen
 • Onze voordelen
 • Betalingsopties
 • - 14 dagen retour 
  - Verschillende betalingsmethoden 
  - Beste prijs 

  • - Ideal
  • - Visa en MasterCard
  • - Op Factuur

Beschrijving

Ontdek de perfecte oplossing voor het verfraaien van staal en koper(legeringen) met Védé's Zwartingsvloeistof. Deze hoogwaardige formule is speciaal ontwikkeld om een diepe, duurzame zwarting te creëren via een natuurlijke chemische reactie met het metaaloppervlak.

Onze zwartingsvloeistof garandeert een verbluffende zwartintensiteit die eenvoudig te reguleren is door middel van verdunning, waardoor u volledige controle heeft over het eindresultaat. Wat het nog beter maakt, is dat er geen extra laag op het metaal wordt aangebracht, wat de oorspronkelijke kenmerken en duurzaamheid behoudt.

Of u nu werkt aan precisie-metaalbewerking of ambachtelijke projecten, deze vloeistof is een essentieel hulpmiddel voor in uw arsenaal. Ontdek hoe Védé's Zwartingsvloeistof uw metaalbewerkingsprojecten naar een hoger niveau tilt.

Voor een optimale ervaring raden we ook aan om onze categorie voor kleding en persoonlijke bescherming te bekijken, zodat u volledig voorbereid bent tijdens uw werkzaamheden. Haal vandaag nog het beste uit uw metaalbewerking met Védé!

Specificaties

Brand:
Vede
GTIN / EAN / UPC:
8718591841606
Anderen bekeken ook