9/9

Kniebeschermers

8940.000
+
29,46 35,65
Stratenmakers model.
8000.999
+
6,35 7,68
- Kwaliteit: polyethyleen schuim - Afmetingen: 150x200x15 mm - Wordt geleverd per paar - Kleur: zwart
YM21235000
+
16,50 19,97
TT401010
+
45,00 54,45
Deze kniebeschermers voorkomen dat uw knieën beschadigen tijdens straten of het werken in de tuin. De...
TT461022
+
49,00 59,29
Deze kniebeschermers voorkomen dat uw knieën beschadigen tijdens straten of het werken in de tuin. De...
TTKB16
+
19,95 24,14
Één paar kniebeschermers professioneel. Twee rubberen riemen per kniebeschermer. De riemen zijn verstelbaar op drie...
 • Op zoek naar kniebeschermers gereedschap & bouwbenodigdheden met scherpe prijzen om te helpen bij uw projecten?

  Of u nu een professionele aannemer bent die een nieuw huis of gebouw bouwt of gewoon een doe-het-zelver die een foto ophangt of uw appartement verbouwt, wij hebben de juiste kniebeschermers voor u om de klus goed te klaren.

  We weten dat als het om gereedschap gaat, kwaliteits producten belangrijk zijn. Daarom hebben we alleen topmerken op voorraad die bekend staan om hun duurzaamheid en precisie. Wij hebben een uitgebreide selectie van topmerken van kniebeschermers en accessoires, zodat u uw werk goed en op tijd kunt uitvoeren.

  Shop nu op onze Delville website en profiteer van onze geweldige kniebeschermers of bekijk de actiepagina voor meer productaanbiedingen voor uw volgende project! 

  Delville biedt u verschillende soorten van professionele producten en accessoires. 

  Delville is officieel dealer van verschillende topmerken. Onze deskundige Delville medewerkers zijn er om u te helpen het beste gereedschap voor uw taak te vinden. We willen dat u vertrouwen heeft in uw aankoop, zodat u het meeste uit uw nieuwe aankoop kunt halen.

  Het streven naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding op ons gehele assortiment is voor ons een must. Bij ons vindt je de leuke acties en de beste aanbiedingen. Het snel en doelgericht leveren aan de professional en de doe-het-zelver staat bij ons centraal.

  Ons ruime assortiment biedt ook voldoende accessoires & onderdelen voor je producten. Van kleine tot grote merken, zoals Bosch, Makita, Facom en Védé wij kunnen het leveren! Shop nu op onze Delville website en laat je verrassen door ons brede assortiment van Perkeo of Rems. Koop nu van Delville en ervaar de goede service en scherpe prijzen.

Merk
Prijs