9/9

Over Delville Zonen B.V.

Delville is dé specialist op het gebied van verbindingstechnieken en gereedschappen. De kracht van Delville is dat wij al meer dan 70 jaar onze professionele afnemers bijstaan met zowel advies als een breed scala aan producten waarmee we toonaangevend zijn in Nederland. Snel, compleet, betrouwbaar en persoonlijk zijn bij Delville de toverwoorden die ons onderscheiden bij de verwerker en het Védé logo garandeert kwaliteit.

Geschiedenis
Verkoop van vloeimiddelen waren in de eerste jaren de belangrijkste inkomstenbron. Begin jaren '50 voegden beide zoons, Jos en Henri sr zich bij de firma. Het assortiment werd uitgebreid richting las- en soldeergereedschappen. In 1979 voegde Henri Delville jr zich ook bij de firma.

Opnieuw werd het productenaanbod uitgebreid met chemische handelsproducten, handgereedschappen, elektrisch gereedschap en kunststofleidingsystemen. De jaren '80 en '90 kenmerken zich door een afnemende belangstelling voor de chemisch/metallurgische verbindingstechnieken en een sterke groei van de handelskant richting installatietechniek/bouw. Ons logo is inmiddels uitgegroeid tot een garantie voor kwaliteit.

Tussen 1990 en 2010 is er sprake van een stabiele groei. De economische crisis en met name de grote effecten voor de bouw- en installatiesector kondigen zich aan.

Per 01-09-2013 is het hoofdmagazijn van Delville gevestigd in Zeewolde.