9/9

Delville: Specialist in Verbindingstechnieken en Gereedschappen

Welkom bij Delville, dé specialist op het gebied van verbindingstechnieken en gereedschappen. Met een geschiedenis van meer dan 80 jaar, zijn wij uw vertrouwde partner in Nederland voor hoogwaardige producten en deskundig advies. Ontdek waarom wij snel, compleet, betrouwbaar en persoonlijk zijn - de hoekstenen die ons onderscheiden in de branche. En met het Védé logo garanderen we kwaliteit.

Onze Geschiedenis

In de beginjaren lag onze focus op de verkoop van vloeimiddelen, onze voornaamste inkomstenbron. In de jaren '50 voegden Jos en Henri sr, beide zonen, zich bij ons bedrijf en breidden we ons assortiment uit naar las- en soldeergereedschappen. In 1979 voegde Henri Delville jr zich ook bij de firma, die al sinds 01 februari 1940 bestond.

We hebben continu ons productenaanbod uitgebreid met chemische handelsproducten, handgereedschappen, elektrisch gereedschap en kunststofleidingsystemen. De jaren '80 en '90 brachten een verschuiving naar de installatietechniek en bouw, met een afnemende focus op chemisch/metallurgische verbindingstechnieken. Ons logo is nu een garantie voor kwaliteit.

Tussen 1990 en 2010 hebben we een stabiele groei doorgemaakt, ondanks de economische crisis en de uitdagingen in de bouw- en installatiesector.

Ons Hoofdmagazijn in Zeewolde

Sinds 01-09-2013 is ons hoofdmagazijn gevestigd in Zeewolde, waardoor we nog efficiënter kunnen bedienen.

Ontdek Delville, uw betrouwbare partner voor verbindingstechnieken en gereedschappen in Nederland. Wij staan voor kwaliteit, ervaring en service.