9/9

VÉDÉ Bituplast Dakkit zwart patroon 310 ml p/20

278.2000
Voorraad
7,50 9,08
+
Doos inhoud: 20 stuks
shareDelen
 • Onze voordelen
 • Betalingsopties
 • - 14 dagen retour 
  - Verschillende betalingsmethoden 
  - Beste prijs 

  • - Ideal
  • - Visa en MasterCard
  • - Op Factuur

Beschrijving

Bituplast is een hoogwaardige afdichtingskit die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op vochtige ondergronden. Het kan koud worden aangebracht en biedt een waterdichte afdichting die nauwkeurig plastisch vervormbaar is. Zelfs bij intensief zonlicht loopt de afdichtingskit niet uit én het tast kunststof eigenschappen niet aan bij lage temperaturen.

Bituplast is bestand tegen verdunde minerale zuren, alkaliën, zoutoplossingen en rookgassen, en biedt optimale hechting op bitumen dakbanen en coatings, beton, pleisterwerk, metselwerk, non-ferro metalen en staal. De afdichtingskit absorbeert en voert spanningen veroorzaakt door temperatuursveranderingen en grondbewegingen af.

Bituplast kan worden verwerkt bij temperaturen tussen +5°C en +30°C en is bestand tegen temperaturen tussen -40°C en +95°C. De kit blijft stabiel in de originele, ongeopende verpakking bij opslagtemperaturen tussen -5°C en +25°C, met een houdbaarheid van 24 maanden.

 

Kies Bituplast voor een betrouwbare, veelzijdige en duurzame afdichtingsoplossing die geschikt is voor diverse toepassingen. Optimaliseer de hechting en verminder de noodzaak voor herhaalde reparaties dankzij de uitstekende prestaties en eigenschappen van Bituplast. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom Bituplast de beste keuze is voor elke afdichtingsklus!


Specificaties

Brand:
Vede
GTIN / EAN / UPC:
8946004348842

Bijlagen

PRODUCTINFORMATIE VEDE BITUPLAST (PRODUCTINFORMATIE_VEDE_BITUPLAST.pdf, 96 Kb) [Download]

MSDS VEDE Bituplast 278.2000 (MSDS_VEDE_Bituplast_278.2000.pdf, 240 Kb) [Download]

Anderen bekeken ook