9/9

VÉDÉ Bituplast Dakkit zwart patroon 310 ml

278.2000
8,25 9,98
+
Doos inhoud: 20 stuks
shareDelen
 • Onze voordelen
 • Betalingsopties
 • - 14 dagen retour 
  - Verschillende betalingsmethoden 
  - Beste prijs 

  • - Ideal
  • - Visa en MasterCard
  • - Op Factuur

Beschrijving

Hoogwaardige Bituplast Afdichtingskit voor Waterdichte Toepassingen


Bituplast is de ultieme oplossing voor hoogwaardige afdichting, speciaal ontworpen om te presteren op vochtige ondergronden. Deze koud aan te brengen afdichtingskit biedt een onwrikbare, waterdichte afdichting die zich nauwkeurig naar uw behoeften vormt. Of het nu blootstaat aan de verzengende zon of strenge vorst, Bituplast blijft betrouwbaar en behoudt zijn integriteit zonder de eigenschappen van kunststof aan te tasten.


Bituplast weerstaat zelfs de uitdaging van verdunde minerale zuren, alkaliën, zoutoplossingen en rookgassen. Deze kit biedt optimale hechting op verschillende materialen, waaronder bitumen dakbanen, coatings, beton, pleisterwerk, metselwerk, non-ferro metalen en staal. Bovendien absorbeert en verspreidt Bituplast moeiteloos spanningen die ontstaan door temperatuurschommelingen en grondbewegingen.


Met een werktemperatuurbereik tussen +5°C en +30°C en de capaciteit om temperaturen tussen -40°C en +95°C te doorstaan, is Bituplast een veelzijdige keuze voor uiteenlopende toepassingen.


U kunt erop vertrouwen dat deze kit stabiel blijft in de originele, ongeopende verpakking bij opslagtemperaturen tussen -5°C en +25°C, met een houdbaarheid van 24 maanden.


Kies Bituplast voor een betrouwbare, veelzijdige en duurzame afdichtingsoplossing die geschikt is voor diverse toepassingen.


Optimaliseer de hechting en verminder de noodzaak voor herhaalde reparaties dankzij de uitstekende prestaties en eigenschappen van Bituplast.


Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom Bituplast de beste keuze is voor elke afdichtingsklus!


Bekijk ook de andere kitten van Védé zoals Kunosil neutrale siliconenkit voor sanitair en Kunopol een lijm- en afdichtkit.Specificaties

Brand:
Vede
GTIN / EAN / UPC:
8946004348842

Bijlagen

PRODUCTINFORMATIE VEDE BITUPLAST (PRODUCTINFORMATIE_VEDE_BITUPLAST.pdf, 96 Kb) [Download]

MSDS VEDE Bituplast 278.2000 (MSDS_VEDE_Bituplast_278.2000.pdf, 240 Kb) [Download]

Anderen bekeken ook

Je laatst bekeken producten