9/9

WIHA Waterpomp- sleuteltang 250 mm. gladdebek

4419.250
 • Onze voordelen
 • Betalingsopties
 • - 14 dagen retour 
  - Verschillende betalingsmethoden 
  - Beste prijs 

  • - Onder rembours
  • - Ideal
  • - Visa en MasterCard
  • - Facturen

Beschrijving

Vergemakkelijkt uw werk: Zelfklemmend vanaf sleutelmaat 17.Ook geschikt voor linkshandigen doordat een enkelzijdige drukknop ontbreekt.

Verlaagt uw kosten: Minimaliseert slijtage en voorkomt beschadiging van gevoelige oppervlakken door gladde, parallelle bekken en spelingvrij werken.

Bespaart ruimte: Vervangt een set metrische en inchmaat-steeksleutels.

Ontziet uw gezondheid: Pers- en buigwerkzaamheden met minimale krachtsinspanning dankzij 10-voudige handkrachtversterking.

Bespaart tijd: Betrouwbaar en snel instellen op het werkstuk zonder knopdruk.Met ratelfunctie voor snel schroeven door eenvoudig overglijden.

Verbetert de toegankelijkheid: Slanke uitvoering door drukknoploze instelling voor gebruik bij werkzaamheden met weinig ruimte en voor minder risico op beschadiging.

Bij installatiewerkzaamheden op krappe locaties is het instellen van de tang met een druk op de knop vaak best moeilijk en onhandig. De tangsleutel van Wiha brengt hier licht in de duisternis! Het instellen van de vereiste sleutelmaat direct op het werkstuk, zonder druk op de knop, maakt het werken sneller en gemakkelijker. Slijtage en beschadiging van gevoelige oppervlakken wordt door de zeer gladde en parallel bewegende bekken geminimaliseerd. Dankzij de tot wel tienvoudige handkrachtversterking worden pers- en buigwerkzaamheden een stuk gemakkelijker en wordt de belasting op spieren en pezen verminderd. Nog een pluspunt is het ratelprincipe. De openingsslag van de bekken maakt sneller schroeven mogelijk door eenvoudig "overglijden". Daardoor wordt ook de toegankelijkheid van krappe locaties aanmerkelijk verbeterd. Verdere bijzonderheden zijn de zelfklemming vanaf sleutelmaat 17 en de met de knoploze werking samenhangende bedienings- en toepassingsmogelijkheden voor zowel rechts- als linkshandigen.

Toepassing: Voor werkzaamheden aan gevoelige, veredelde oppervlakken, zoals kranen voor sanitair en verwarming, en op krappe locaties. Hét alternatief voor een steeksleutelset.

Specificaties

Brand:
Wiha
GTIN / EAN / UPC:
4010995409234
Lengte:
25 mm
Breedte:
6 mm
Hoogte:
1 mm
Serie:
Z 25 0 01
Tanglengte mm:
250 mm
Tanglengte inch:
10 "
Sleutelmaat:
46 mm
Anderen bekeken ook