9/9

NITTO 21 PVC tape transparant 50mm X 10m

276.6002
Voorraad
2,74 3,32
+

Minimale hoeveelheid voor "NITTO 21 PVC tape transparant 50mm X 10m" is 4.

Nitto is voorzien van een water gedragen lijmlaag. Deze lijmlaag lost langzaam op in water. Houd u hier dus rekening mee! Indien u een goed (beter en tevens goedkoper) alternatief zoekt kies dan voor Povicel isolatie tape van Védé. Deze heeft een lijmlaag op basis van Solvent. Deze zal niet loslaten.   

shareDelen
 • Onze voordelen
 • Betalingsopties
 • - 14 dagen retour 
  - Verschillende betalingsmethoden 
  - Beste prijs 

  • - Ideal
  • - Visa en MasterCard
  • - Op Factuur

Beschrijving

Een hoogwaardige PVC isolatietape die bestaat uit een soepele PVC film voorzien van een syntetisch rubber kleeflaag. Goed bestand tegen vocht en veroudering en uitstekend te verwerken bij lage temperaturen. Geschikt voor electrische isolatie, sanitaire afdichting, wikkelen en bundelen van buizen en kabels, kleurcodering, afdichten van spiraalkanalen en als maskingtape bij het verchromen.
 
Elke gebruiker moet zelf testen of het product geschikt is voor het beoogde gebruik en draagt in verband daarmee zelf alle risico en aansprakelijkheid. 
De condities waaronder het product wordt opgeslagen, beïnvloeden zijn specificaties. Opslag dient in originele verpakking te geschieden, bij een temperatuur van 21°C (70°F) en een relatieve vochtigheid van 50%, en uit het directe zonlicht.


Dooseenheid 80 st.

Specificaties

Brand:
NITTO
GTIN / EAN / UPC:
5411512200485
Lengte:
10 m
Breedte:
50 mm
drager:
PVC
kleeflaag:
rubber
verlenging in lengterichting:
190 %
pelkleefkracht:
3 N/25mm
treksterkte:
83 N/25mm
Anderen bekeken ook