9/9

WIENESE Euro opbouwframe 75-7

YW222010
301,00
+
 • Onze voordelen
 • Betalingsopties
 • - 14 dagen retour 
  - Verschillende betalingsmethoden 
  - Beste prijs 

  • - Onder rembours
  • - Ideal
  • - Visa en MasterCard
  • - Facturen

Beschrijving

Met de Wienese opbouwframes kun je rolsteiger opbouwen tot iedere gewenste hoogte. Voor de rolsteiger zijn er 2 varianten leverbaar. Een frame van 4 sporten (1 meter) en een frame van 7 sporten (2 meter). De sporten hebben een sportafstand van 28 cm. en zijn voorzien van antislipprofiel. De Expander One steiger heeft een sportafstand van 25 cm. Alle Wienese opbouwframes zijn rondom gelast.

De Expander opbouwframes zijn voorzien van een gevormde opbouwpen. Hierdoor gaan de frames een stuk minder klemmen en is de steiger dus sneller en veiliger op- en af te bouwen. De kunststof bescherming zorgt ervoor dat de opbouwpen geen deukjes of bramen krijgt indien het frame even ondersteboven op de grond wordt gezet. Hierdoor blijft de pen in takt wat er weer voor zorgt dat de frames ook na intens gebruik niet gaan klemmen. De onderzijde van de opbouwframe is voorzien van 2 borggaten: voor de parkeerstand en gebruikstand. Op deze manier verlies je geen borgpennen.
De Euro Easy Click opbouwframes met een conische verbindingspen staat garant voor supersnelle en veilige montage en demontage van uw steiger. Met deze opbouwframe heeft u geen borgpennen nodig. De sporten van het opbouwframe zijn voorzien van een gerstekorrelstructuur.

De onderkant van de opbouwframe is voorzien van extra versteviging. Dit voor een lange levensduur van je opbouwframe.

De Expander opbouwframes leveren we in 3 maten: 135, 90 en 75 cm. Voordeel van de 90 cm frame ten opzichte van de 75 cm frame is dan gecombineerd kan worden met 2 diagonale schoren. In het frame van 135 cm. passen 2 platformen naast elkaar.
De Euro opbouwframes leveren we in 2 maten: 135 en 75 cm.
De Expander One opbouwframes zijn uitsluitend verkrijgbaar in de breedte maat van 75 cm.

Specificaties

Brand:
Wienese
GTIN / EAN / UPC:
8718627725818
Breedte:
75 cm
Hoogte:
2 m
Anderen bekeken ook