Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK
9/9

WIHA krimptang automatisch

YW41246
188,18 227,70
+
 • Onze voordelen
 • Betalingsopties
 • - 14 dagen retour 
  - Verschillende betalingsmethoden 
  - Beste prijs 

  • - Onder rembours
  • - Ideal
  • - Visa en MasterCard
  • - Facturen

Beschrijving

Verlaagt uw kosten: Ter bescherming van de tang kan het krimpproces met de geïntegreerde hendel op elk moment handmatig worden afgebroken.

Verhoogt uw veiligheid: Werken met een hoge procesbetrouwbaarheid door de toevoerhulp voorkomt het krimpen van de kunststof mantel van de adereindhulzen.

Vergemakkelijkt het gebruik: Door de zeskantkrimping is het blijven haken van kleine adereindhulzen uitgesloten.

Verbetert uw efficiency: Automatische aanpassing aan het formaat adereindhuls met bijpassende drukkracht voor een groot bereik van 0,08 – 16 mm².

Het knippen van kettingen en draden is met gangbare zijkniptangen vaak een hele uitdaging. Bovendien neemt bij de hoge krachtsinspanning de belasting op de pols toe.Nauwkeurig en veilig werken – en dat met twee keer zoveel kracht: voor de Wiha BiCut® zijkniptang geen probleem. Wanneer de normale capaciteit van een krachtzijkniptang niet meer voldoende is, is een eenvoudige druk op de knop voldoende om deze te verdubbelen. Normaal gebruikt, knipt de BiCut® moeiteloos zaken als kabels of ijzeren spijkers. Voor extreem harde en dikkere materialen wordt door middel van de gepatenteerde scharnierconstructie de krachtzijkniptang een zijkniptang met hoog knipvermogen. Deze functie is overigens niet alleen geschikt voor het knippen van extreem harde materialen, maar ook voor gebruikers die gedurende een langere tijd normale knipwerkzaamheden verrichten. Door de dubbele knipkracht hoeft 50% minder handkracht te worden opgebracht. Zo kunnen spieren en pezen meer worden ontzien. Het risico van verkrampen of uitschieten door een hoge krachtsinspanning wordt aanmerkelijk verminderd. Daarnaast zijn de handvatruggen extra breed en zijn de harde en zachte delen van de handgrepen optimaal aan de ergonomie van de menselijke hand aangepast.

Toepassing: Voor verwerking van adereindhulzen met en zonder geïsoleerde kraag conform DIN 46228, EN 50027.

Specificaties

Brand:
Wiha
GTIN / EAN / UPC:
4010995412463
Lengte:
15 mm
Breedte:
8 mm
Hoogte:
1 mm
Serie:
Z 62 0 06
Tanglengte mm:
210 mm
AWG:
28-5
Find similar
Anderen bekeken ook