9/9

Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout: Draagbaarheid en Kracht Gecombineerd

10/10/2023
Delville Zonen B.V.
Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout

Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout: Draagbaarheid en Kracht Gecombineerd

In de wereld van solderen is precisie en draagbaarheid essentieel. Of je nu een professional bent die dagelijks met elektronica werkt of een doe-het-zelver die af en toe reparaties uitvoert, de Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout is een gereedschap dat je niet wilt missen. In deze blogpost duiken we dieper in op de kenmerken en voordelen van de M12™ Subcompacte Soldeerbout, die wordt aangeboden door Milwaukee, een toonaangevende naam op het gebied van elektrisch gereedschap.

Kenmerken van de Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout:

1. Razendsnelle Opwarmtijd: De M12™ Soldeerbout is binnen 20 tot 30 seconden klaar voor gebruik, waardoor je kostbare tijd bespaart en snel aan de slag kunt.

2. Veelzijdige Werkposities: Met 3 vergrendelbare hoofdposities (0°, 45°, 90°) kun je in verschillende posities werken en gemakkelijk toegang krijgen tot lastige plekken.

3. Verwisselbare Soldeerpunten: De mogelijkheid om soldeerpunten te verwisselen geeft je de flexibiliteit om aan verschillende projecten te werken, van fijne elektronica tot grotere soldeerklussen.

4. Handige LED-Indicatoren: De dubbele kleur LED-lampjes houden je op de hoogte van de status van het gereedschap. Ze knipperen helder groen tijdens het opwarmen, branden groen wanneer het gereedschap klaar is voor gebruik en rood wanneer het uitgeschakeld is maar het uiteinde nog warm is.

5. Temperatuurbewaking: Deze functie zorgt ervoor dat de soldeerpunt op de juiste temperatuur blijft, zelfs tijdens zware toepassingen, voor consistente resultaten.

6. Uitstekende Zichtbaarheid: Het heldere LED-licht biedt optimale zichtbaarheid tijdens het solderen, zelfs in donkere ruimtes.

7. Compatibel Accusysteem: De M12™ Subcompacte Soldeerbout werkt met alle MILWAUKEE® M12™ accu's, wat betekent dat je dezelfde accu's kunt gebruiken als andere gereedschappen in het M12™-assortiment.

Technische Specificaties:

- Aantal meegeleverde accu's: 1
- Capaciteit accu (Ah): 2.0
- Inbegrepen lader: C12 C (40 minuten laadtijd)
- Voltage (V): 12
- Type accu: Li-ion
- Geleverd in: Transportkoffer
- Kit inbegrepen: 1 x M12 B2 Accu-pack, C12 C Lader, Transportkoffer
- Standaard toebehoren: Spitse punt, Beitelpunt
- Temperatuurbereik (°C): 400
- Verwarmingsvermogen (W): 90
- Artikelnummer: 4933459761
- EAN-code: 4058546029333
- Gewicht incl. accu (kg): 0.50 (M12 B2)

Waarom de Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout de Beste Keuze is voor Jou:

De M12™ Subcompacte Soldeerbout biedt snelheid, precisie en draagbaarheid in één krachtig pakket. Of je nu professioneel elektronica repareert of gewoon thuis klust, dit gereedschap past zich aan aan jouw behoeften. De snelle opwarmtijd, veelzijdige werkposities en verwisselbare soldeerpunten maken het geschikt voor diverse toepassingen. Bovendien houdt de temperatuurbewaking de warmte onder controle, wat resulteert in betrouwbare soldeerresultaten.

Met Milwaukee's reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid, weet je dat je investeert in een gereedschap dat lang meegaat. Het compatibele accusysteem geeft je de flexibiliteit om dezelfde accu's te gebruiken voor al je M12™-gereedschappen, waardoor je kosten bespaart en minder opladers nodig hebt.

Conclusie:
De Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout is een krachtig gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met zijn snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid is het een essentiële aanvulling op je gereedschapscollectie. Ga voor precisie en draagbaarheid met de M12™ Subcompacte Soldeerbout van Milwaukee.

Wil je de Milwaukee M12™ Subcompacte Soldeerbout zelf ervaren? Bestel nu en ontvang de M12™ 2,0 AH Accu en de C12 C Lader inbegrepen in de kit, samen met een handige transportkoffer. Klik hier om je bestelling te plaatsen en ontdek het gemak van solderen met Milwaukee.


Bestel snel jouw M12 Subcompacte Soldeerbout!