9/9

Gratis opleiding: Veilig werken met di-isocyanaten (07.00 - 08.00 uur & 8.30 - 9.30 uur)

05/09/2023
Delville Zonen B.V.

Gratis opleiding: Veilig werken met di-isocyanaten (07.00 - 08.00 uur)

 

Vanaf 24 augustus zijn er nieuwe voorschriften van kracht met betrekking tot het hanteren van materialen waarbij di-isocyanaten vrijkomen, zoals purschuim, lijmen, lakken en isolatiemateriaal. Een vereiste is dat iedereen die met dergelijke producten werkt, een specifieke opleiding moet volgen. Wil je volledig voorbereid zijn? Volg dan deze opleiding voor Veilig werken met PUR, verzorgd door ArboTechniek. Het beste van alles? Het is gratis en eenvoudig!

 

Ruime keuze aan trainingsmogelijkheden

Op 19 september is de kosteloze training die voor iedereen toegankelijk is en specifiek is gericht op de technische beroepen. Deze basisopleiding behandelt het gebruik van ééncomponent purschuim, lijmen, lakken en isolatiemateriaal (ISOPA-codes 045 en 048), wat in de meeste gevallen voldoende is voor technisch personeel. Hiermee voldoe je aan de meest recente wet- en regelgeving met betrekking tot het werken met purschuim, lijmen, lakken en isolatiemateriaal.

 

Hoe werkt het?

De training beslaat een uur en wordt afgesloten met een toets die binnen dat uur wordt afgenomen. Je kunt de training via Teams volgen en de toets digitaal afleggen met behulp van je smartphone. Zorg ervoor dat je zowel een laptop als een smartphone bij de hand hebt, omdat de toets anders niet kan worden afgelegd met alleen een laptop. Neem pen en papier mee om aantekeningen te maken en zorg ervoor dat je smartphone QR-codes kan scannen. Hoewel je de training met meerdere mensen kunt volgen (bijvoorbeeld met een beamer of met meerdere personen rond één laptop), is het belangrijk dat iedereen zich individueel aanmeldt via de link met zijn eigen e-mailadres om toegang te krijgen tot de toets. Daarnaast dient elke deelnemer zijn eigen smartphone te gebruiken. Na succesvolle afronding van de toets ontvang je een certificaat dat vijf jaar geldig is. Tijdens de training kun je ook vragen stellen aan de trainer.

 

Let op: Het certificaat is uitsluitend geldig voor het gebruik van ééncomponent purschuim, lijmen, lakken of isolatiemateriaal. Deze opleiding is niet geschikt voor andere producten waarin di-isocyanaten aanwezig zijn. 

 

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je kosteloos aanmelden via het onderstaande formulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. De dag voorafgaand aan de training ontvang je een teams-link.

 

Deze training vindt plaats op dinsdag 19 september, van 07.00 tot 08.00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want de training bevat veel informatie in een relatief korte tijdspanne. 

Datum: 19 september Tijd: 7:00 – 08:00 Schrijf je hier in

Datum: 19 september Tijd: 8.30-9:30 Schrijf je hier in