9/9

Duurzaamheid in Verwarming: KMRN Biedt Installateurs de Sleutel tot Milieuvriendelijkheid

20/02/2024
Delville Zonen B.V.

Duurzaamheid in installatietechniek in Verwarming: KMRN Biedt Installateurs de Sleutel tot Milieuvriendelijkheid 

 

Als ervaren installateur van CV-ketels ben je ongetwijfeld bekend met de noodzaak van een verantwoorde omgang met afgedankte materialen. Het recyclen van onderdelen en het zorgvuldig verwerken van ketelinstallaties zijn essentiële stappen naar een duurzamere toekomst. Hier komt KMRN om de hoek kijken, als jouw partner in het streven naar milieuvriendelijkheid en efficiëntie.

 

WEEELABEX-Certificering: Een Stap naar Duurzaamheid

Bij KMRN begrijpen ze het belang van verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op het milieu. Daarom hebben zij zich toegewijd aan het WEEELABEX-certificeringsproces voor elk ingezameld CV-ketelonderdeel. Het WEEELABEX-certificaat staat garant voor een duurzame behandeling van elektrisch/elektronisch afval. Door jouw CV-ketels aan KMRN toe te vertrouwen, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf.

 

De gecertificeerde faciliteiten van KMRN zorgen ervoor dat elk onderdeel grondig wordt onderzocht, gerecycled dan wel hergebruikt.  Indien mogelijk krijgen deze onderdelen zelfs een tweede leven, waardoor we samen de levensduur van materialen verlengen. Wat niet kan worden hergebruikt, ondergaat een recyclingproces dat voldoet aan de strenge eisen van WEEELABEX. Nu al word meer dan 95% van het materiaal gerecycled en op deze manier worden zo veel mogelijk waardevolle grondstoffen terug gewonnen.


KMRN: Jouw Partner in Duurzaamheid

Als installateur speel je een cruciale rol in het streven naar een groenere toekomst. Door samen te werken met KMRN draag je bij aan de duurzaamheid van jouw industrie. Samen maken we de overstap naar een duurzamere, circulaire verwarmingsindustrie mogelijk. Laat KMRN jouw partner zijn in deze groene revolutie.


Ga voor meer informatie naar KMRN.nl